INNOBIKES ASSEN biedt een ruim assortiment aan elektrische fietsen van vele merken. Ook hier staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid centraal.

De elektrische fiets is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Waarbij deze fietsen een aantal jaren geleden enkel bestemd leken voor de oudere personen, is het nu niet vreemd meer dat schooljeugd ermee naar school gaat.

 

home-ebikes

Door deze grote vraag en toename in de verkopen zijn er tal van verschillen in de E-bike ontstaan. Door de enorme variaties is het voor u als consument niet altijd even makkelijk om een keuze te kunnen maken. Zeker niet omdat het vaak om een aanzienlijk bedrag gaat.

De E-Bike specialisten die u vindt bij INNOBIKES helpen u graag verder. Door u op een rustige en duidelijke manier de meest belangrijke verschillen te laten zien, komen we uiteindelijk uit op de perfecte fiets voor u. Wij nemen hiervoor samen met u ruimschoots de tijd voor!

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd en hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG richtlijnen.
INNOBIKES heeft hét servicecentre van Assen en omgeving.
Wij hebben vele demo-modellen; dus kom snel een proefrit maken en laat u verassen door het rijplezier!

Kom langs en laat u door onze adviseurs informeren!

Bekijk deze korte film en ontdek wat de voordelen zijn om bij een BOVAG fietsspecialist te kopen: