Advies fietsen

INNOBIKES is een fietsenwinkel met een groot assortiment aan fietsen van alle gangbare merken.

Zoals bij alle producten heeft INNOBIKES zich vooral gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.
Innobikes stelt elk jaar weer een eigen zogenoemde “kerncollectie”  vast. Om tot deze kerncollectie te komen maken wij vergelijkingen, op allerlei vlakken, tussen de verschillende merken.
Op deze manier hebben wij als fietsenwinkel een grote voorselectie voor u als klant gemaakt. U weet dus zeker dat u de fiets kunt kiezen waarbij u de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft.

Doordat er vele soorten en merken zijn is het soms lastig te bepalen welke fiets nu het beste bij u past. Wij zijn ons daar erg van bewust!
Wanneer u een bezoekje brengt aan onze winkel adviseert een van onze vakbekwame medewerkers u graag over de  mogelijkheden!

 

Accessoires voor fietsen

Met de juiste accessoires maakt u uw fiets tot de droom die u voor ogen hebt. Accessoires maken de fiets, zoals kleren de man maken. Het is nu eenmaal prettiger fietsen op een fiets die helemaal naar uw smaak is “aangekleed”.
INNOBIKES is een fietsenwinkel welke een zeer ruim assortiment aan accessoires heeft, hierbij kunt u denken aan:

  • Fietstassen
  • Manden/kratten
  • Fietstellers
  • Kettingsloten
  • Kinderstoeltjes
  • Etc.

U kunt deze accessoires bewonderen in onze winkel. Voor alle soorten van fietsen hebben wij iets van uw gading, of dat nu een elektrische fiets is of een stadsfiets.

 

innobikes-fiets-accessoires2                                          innobikes-fiets-accessoires