home-ebikes

E-Bikes advies bij Innobikes Assen

Uw eigen E-bike met kwaliteit

De elektrische fiets is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Waarbij deze fietsen een aantal jaren geleden enkel bestemd leken voor de oudere personen, is het nu niet vreemd meer dat schooljeugd ermee naar school gaat. Innobikes Assen biedt een ruim assortiment aan elektrische fietsen van vele merken waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid centraal staan.

Benieuwd naar de merken die wij voeren voor E-bikes? Bekijk ze hier.

E-bike specialisten in Assen

Door de grote vraag en toename in de verkopen zijn er tal van verschillen in de E-bike ontstaan. Door de enorme variaties is het voor u als consument niet altijd even makkelijk om een keuze te kunnen maken. Zeker niet omdat het vaak om een aanzienlijk bedrag gaat.

De E-Bike specialisten van Innobikes Assen helpen u graag verder. Door u op een rustige en duidelijke manier de meest belangrijke verschillen te laten zien, komen we uiteindelijk uit op de perfecte fiets voor u. Wij nemen hiervoor samen met u ruimschoots de tijd. Wij hebben vele demo-modellen in de winkel staan. Dus kom snel een proefrit maken en laat u verassen door het rijplezier.

Gaat u liever voor een tweedehands E-bike? Ook daar kunnen wij u zonder problemen mee helpen. Wij hebben mooie occasions staan die klaar zijn voor een tweede ronde.

E-bike service door Innobikes

Onze E-bike specialisten zijn allemaal gediplomeerd, hanteren enkel professioneel gereedschap en werken volgens de BOVAG-richtlijnen. Met deze specificaties zijn wij hét servicecentrum van Assen en omgeving.

Naast service op het gebied van aanschaf en reparatie kunnen wij u ook helpen op met financiële zaken. Bijvoorbeeld bij de juiste financiering van uw nieuwe E-bike, of bij de verzekering na aanschaf.

Heeft u direct al vragen voor onze medewerkers? Neem dan gemakkelijk contact met ons op of kom een langs bij Innobikes aan de Oude Molenstraat in Assen. De koffie staat voor u klaar.