Reviews van klanten

INNOBIKES meent met een Gastenboek tweewielerliefhebbers, maar ook anderen, de mogelijkheid te bieden hun ervaringen met INNOBIKES en haar producten kenbaar te maken. Iedereen die zich geroepen voelt om daar iets over te zeggen wordt uitgenodigd deze ervaringen te delen met anderen. Dat is goed voor INNOBIKES’ inzicht, maar vooral ook voor gebruikers van tweewielers.

Vul uw gegevens in en laat weten wat u wilt delen met anderen. Uw tekst zal binnen 24 uur in het Gastenboek staan. Alleen uw naam wordt daarbij vermeld. Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Innobikes
Average rating:  
 17 reviews
by Vrieling on Innobikes

E-APK via de aanbieding in de krant uit laten voeren. Elektrische fiets rijdt weer perfect en ziet er weer uit als nieuw! Bedankt!!

by H. Keizer on Innobikes

Erg goede service, eerlijk advies, veel kennis en superklantvriendelijk!!
10+

by Fam. de Graaf on Innobikes
Persoonlijk bedrijf!

Wij zijn sinds kort in Assen komen wonen. Vanuit de buurt het advies gekregen eens bij Innobikes (Michel) langs te gaan voor een nieuwe elektrische fiets.

Zeer goede service en heel veel kennis!! De mensen nemen alle tijd voor je en dit hebben wij al zeer prettig ervaren.

Dikke pluim!

by Rutger on Innobikes
Goede service

Altijd goed geholpen hier, blij mee!

by Timmer on Innobikes
Goede ervaring

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf! Mijn tomos sport air is geweldig gerepareerd zonder verrassingen op de rekening. Niets meer dan lof! Ze hebben hem als kers op de taart ook nog gewassen !!! Dikke warme douche.

by Ingrid van Rhee on Innobikes

Hey Michel, het gaat ons niet lukken om naar de heropening te komen, maar we wensen jullie wel heel veel succes met dit prachtbedrijf! Dat wat wij ondertussen hebben gezien van Innobikes is een flink compliment waard! Ga vooral zo door! Groetjes, Johan, Ingrid, Bram en Thom

by Jan Alleman on Innobikes
Sym scooter

Mijn Sym scooter liet het midden in stad afweten. Na een belletje was iemand van Innobikes binnen no time bij mij. In een handomdraai kon ik weer verder rijden.

by Robin Galesloot on Innobikes
Super

ik vind het echt een super winkel met super personeel, ze staan altijd voor je klaar en helpen je meteen. 🙂

by Oscar Benz on Innobikes
Top!

Dankzij Inno Bikes is mij vooroordeel over fietsenmakers veranderd. Hele goede service voor een eerlijke prijs! Ze waren zelfs bereid om na sluitingstijd even op mij te wachten zodat ik mijn scooter dezelfde dag nog kon halen. Hartstikke bedankt mannen!

by Willy Oosting on Innobikes
Succes

Ik kom al jaren met mijn brommer voor onderdelen en onderhoud bij jullie. Verschrikkelijk die brand - ik hoop dat jullie gauw weer kunnen starten. Dan kom ik bij jullie mijn eerste elektrische fiets kopen. Sterkte en succes gewenst!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»