Fietsen Advies bij Innobikes Assen

Betrouwbare fietsen met hoge kwaliteit

De fietsen van Innobikes moeten aan een paar eisen voldoen: een hoge kwaliteit hebben, betrouwbaar zijn en u veilig van A naar B brengen. Dit, in combinatie met ons grote assortiment aan fietsen van alle gangbare merken, maakt dat u altijd de juiste fiets bij ons zult vinden.

Bent u benieuwd naar de fietsmerken die wij in de winkel hebben? Bekijk dan hier onze merken.

Door de vele soorten en merken is het soms lastig te bepalen welke fiets nu het beste bij u past. Wij van Innobikes zijn ons daar erg van bewust. Daarom adviseren onze vakbekwame medewerkers u graag over de mogelijkheden. Breng vooral eens een vrijblijvend bezoek aan onze winkel. De koffie staat klaar.

Ruime collectie fietsen

Zoals bij alle producten in onze winkel heeft Innobikes zich vooral gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij stellen elk jaar weer een eigen zogenoemde ‘kerncollectie’ vast, waarin ieder type fiets op een goede manier is vertegenwoordigd. Om tot deze kerncollectie te komen maken wij vergelijkingen, op allerlei vlakken en tussen de verschillende merken, zodat we u een volledig assortiment kunnen aanbieden.

Op deze manier hebben wij als fietsenwinkel een grote voorselectie gemaakt, zodat u als klant zeker weet dat u de fiets kunt kiezen waarbij u de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Naast advies over de juiste fiets voor de juiste prijs helpen wij u ook graag bij financiering of de verzekering na aanschaf van de fiets.

Accessoires voor fietsen

Met de juiste accessoires maakt u uw fiets tot de droom die u voor ogen hebt. Accessoires maken de fiets, zoals kleren de man maken. Het is nu eenmaal prettiger fietsen op een fiets die helemaal naar uw smaak is ‘aangekleed’. Innobikes heeft een zeer ruim assortiment aan accessoires. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor:

  • Fietstassen
  • Manden/kratten
  • Fietstellers
  • Kettingsloten
  • Kinderstoeltjes

Voor de elektrische fiets of voor de stadsfiets, onze accessoires passen altijd. Kom vooral eens langs in onze winkel aan de Oude Molenstraat om onze accessoires te bewonderen.

 

innobikes-fiets-accessoires2                                          innobikes-fiets-accessoires