Scooter advies bij Innobikes Assen

Degelijk advies voor de juiste keuze

Bij Innobikes te Assen vindt u een breed assortiment aan bromfietsen en scooters. Van verschillende merken tot verschillende kleuren, wij hebben van alles wat in huis. Maar dat kan het natuurlijk ook reuze lastig maken om tot een beslissing te komen, want past de scooter die u mooi vindt ook bij wat hij moet gaan doen? Wij geven u daar graag advies over. En geen zorgen, want ongeacht het merk en het uiterlijk van de scooter die u kiest, u kunt ervan uit gaan dat wij u een scooter verkopen met goede kwaliteit en een hoge betrouwbaarheid.

Benieuwd naar de merken die wij voeren voor scooters? Bekijk ze hier.

SYM_017

Elektrische Scooter of bromfiets

Tegenwoordig wordt de elektrische scooter steeds meer verkocht. De voordelen? Nooit meer tanken, Co2 neutraal, geruisloos en een hoge ‘fun’ factor. Bij Innobikes kunt u uw eigen E-scooter samenstellen, geheel naar eigen wensen en met een uitstekende kwaliteit.

Gaat u liever voor een ‘normale’ scooter of bromfiets? Dan bent u zeker niet ouderwets. Ook deze worden bij ons nog veelvuldig verkocht en met veel plezier gekocht.

 

Accessoires voor bromfietsen & scooters

Met ons ruimte assortiment aan verschillende accessoires voor bromfietsen en scooters kunt u uw voertuig geheel personaliseren. Onze accessoires maken uw bromfiets of scooter net iets anders dan die andere. Zo kunt u uw scooter aanpassen om extra op te vallen, of accessoires toevoegen die het gebruiksgemak verhogen. Op zoek naar accessoires? Bij ons vindt u onder andere:

  • ART goedgekeurde kettingsloten
  • Windschermen
  • Val- of sierbeugels
  • Ledverlichting
  • Scooterhoezen (pyjama’s)
  • Specifieke helmen
  • Handschoenen
  • Onderhoudsmiddelen

Hebben wij wat u zoekt? Bezoek onze winkel of kijk verder op deze site. Innobikes voorziet in alle wensen.

De aanschaf van een (E-)scooter

De prijzen van onze bromfietsen en (E-)scooters zijn erg verschillend. Dit hangt natuurlijk erg af van het merk en de accessoires op de bromfiets of scooter. Bent u van plan een scooter aan te schaffen? Dan adviseren wij u ook graag over de mogelijkheden van financieren, of kijken we samen met u naar onze aantrekkelijke occasions. Ook na aanschaf helpen we u graag met financiële zaken, zoals de verzekering van uw scooter of bromfiets.

INNOBIKES speelt in op alle soorten van accessoires voor bromfietsen en scooters. Bezoek onze winkel of kijk verder op deze site. INNOBIKES voorziet in alle wensen!