innobikes-scooters

Scooter van bekende merken bij Innobikes Assen

Uw merkscooter met kwaliteit

Innobikes Assen verkoopt enkel de bekende A-merk scooters. Op deze manier weet u zeker dat wanneer u een scooter bij Innobikes Assen aanschaft, u verzekerd bent van een kwalitatief hoogstaand product. Kom vooral eens langs bij ons in de winkel en bekijk de scooters van onder andere Vespa, Sym, Tomos, AGM, NIU en Peugeot.

Dealer van merkscooters

In onze showroom hebben wij vaak een wisselend aanbod van nieuwe en gebruikte voertuigen. Op onze website staat tevens het meest recente aanbod aan occasions vermeld.

Kom eens langs en laat u op een ongedwongen wijze uitgebreid informeren over de mogelijkheden door een van onze deskundige collega’s. Liever eerst de verschillende merken bekijken? Hieronder ziet u de merken welke wij vertegenwoordigen. Door op het merklogo te klikken kunt u van het betreffende merk alle modellen en gerelateerde specificaties bekijken. Wilt u direct onze occasions bekijken? Klik dan hier.

Extra services voor scooters van Innobikes

Naast voor de aanschaf van een nieuwe scooter kunt u bij Innobikes ook voor andere dingen terecht. Bijvoorbeeld voor de financiering van uw scooter of de verzekering na aanschaf. Ook voor onderhoud, reparaties en beurten heten wij u graag van harte welkom. Innobikes is lid van BOVAG, waardoor u kunt vertrouwen op deugdelijkheid van al onze producten, service en reparaties.

Wij zijn officieel dealer van volgende merken

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder leveren wij alle overige A-merken zoals:

 

 

 

 

 

 

 

In onze showroom hebben wij vaak een wisselend aanbod van nieuwe en gebruikte voertuigen. Op onze website staat tevens het meest recente aanbod aan occasions vermeld.

Kom langs en laat u op een ongedwongen wijze uitgebreid informeren over de mogelijkheden door een van onze deskundige collega’s.